fbpx

Wild Rose

ihonhoitotuotteet

KORRESin suosituin tuotelinja on nyt tehokkaampi kuin koskaan. Wild Rose tuotteet ovat olleet synonyymi heleälle ja silkkisen pehmeälle iholle viimeisen 22 vuoden ajan.

Wild Rose ihonhoitotuotteet

» kirkastavat
» tasoittavat ihon sävyä
» kosteuttavat
» ennaltaehkäisevät juonteiden syntymistä

Wild Rose -tarina

Kaikki alkoi vuonna 1996, kun George Korres loi ensimmäisen KORRES kosmetiikkatuotteen: Wild Rose 24h voiteen. Wild Rose 24h voide sai inspiraationsa KORRESin apteekin suosituimmasta kauneuseliksiiristä, puhtaasta villiruusuöljystä, jonka avulla hoidettiin ihon pigmenttimuutoksia.

Ainesosat

Uuden Wild Rose tuotelinjan tuotteet, koostumukset ja ainesosat ovat edistyksellisiä ja tehokkaita. Jo pitkään KORRESin tuotteissa käytetty villiruusuöljy, joka on luonnollinen C- vitamiinin lähde, häivyttää juonteita, korjaa pigmenttimuutoksia ja kirkastaa ihoa. Lisäksi tuotteissa on stabiilissa muodossa olevaa Super C-vitamiinia, joka lisää kymmenkertaisesti ihon kykyä hyödyntää C-vitamiinia, jolloin sen kirkastava vaikutus tehostuu entisestään.

Tuotteet

Ihonhoito alkaa aina puhdistuksesta. Wild Rose tuotelinjassa on kaksi erilaista puhdistustuotetta, joista Wild Rose kirkastava, kevyesti kuoriva puhdistusvoide 150mL poistaa meikin ja epäpuhtaudet, samalla tehokkaasti ihoa kirkastaen. Wild Rose vaahtoava kasvojen puhdistusvoide 200mL poistaa niin kasvo- kuin silmämeikinkin. Pehmeästi vaahtoava voide puhdistaa tehokkaasti kuivattamatta ihoa.

Wild Rose kosteuttava ja kirkastava kasvovoide normaalille ja sekaiholle 40mL on kevyt, vesipohjainen voide, joka kirkastaa sekä kosteuttaa ihoa välittömästi ja pitkäkestoisesti. Wild Rose tehokkaasti kosteuttava kasvovoide kuivalle iholle 40mL imeytyy nopeasti, samalla tehokkaasti kirkastaen ja kosteuttaen ihoa. Yötä vasten voit helliä ihoasi Wild Rose tehokkaasti kosteuttavalla ”yön yli” hoitonaamiolla 40mL, jossa on ihanan samettinen koostumus. ”Yön yli” hoitonaamio kosteuttaa ja kirkastaa ihon sävyä tehokkaasti.

Tehohoitoja Wild Rose tuotelinjasta on saatavilla kaksi. Wild Rose kirkastava ja ravitseva öljy kasvoille/ kaikille ihotyypeille 30mL sopii päivittäiseen käyttöön joko käytettäväksi kosteusvoiteen alla tai voit sekoittaa muutaman pisaran öljyä kosteusvoiteen sekaan ja levittää kasvojen ja kaulan iholle. Jos haluat meikkipohjastasi kevyen tuntuisen ja luonnollisen näköisen, sekoita muutama pisara öljyä meikkivoiteen kanssa ja levitä kasvoille. Pigmenttimuutoksia tehokkaasti ennaltaehkäisevä ja ihon sävyä tasoittava Wild Rose kirkastava Super C-vitamiini tehohoito kaikille ihotyypeille 30mL sopii päivittäiseen käyttöön koko kasvoille, tai paikallisesti pigmenttimuutoksiin. Se sisältää 15% Super C-vitamiinia, joka imeytyy ihoon tehokkaasti ja vähentää väsymyksen merkkejä tehden ihosta kirkkaan ja heleän!

Uuden Wild Rose tuotelinjan jälleenmyyjät

Uuden Wild Rose tuotelinjan jälleenmyyjät

  • Emotion Hakaniemi, Sokos Helsinki, Sokos Helsinki Kaari, Sokos Joensuu, Sokos Jyväskylä, Sokos Kuopio, Sokos Lahti, Sokos Oulu, Sokos Pori, Sokos Tampere, Sokos Turku Wiklund ja Sokos verkkokauppa
  • Hehku myymälät ja Hehku verkkokauppa
  • Hämeenlinnan Tori-Apteekki
  • KORRESstore ja KORRESverkkokauppa
  • Korson apteekki
  • Stockmann Helsinki, Stockmann Tampere, Stockmann Tapiola ja Stockmann verkkokauppa
  • Tikkurilan Uusi Apteekki
  • Töölön Apteekki, kauppakeskus Kamppi

Aloita kirjoittaminen ja paina Enteriä hakeaksesi