fbpx

Tutkimus

korres lab

Usein uskotaan, että luonnonmukainen kosmetiikka perustuu ennemminkin perinteisiin resepteihin kuin kliiniseen tutkimukseen. Unohtamatta taustaamme yli 3000 homeopaattisen yrttivalmisteen tuntemuksessa, filosofiamme mukaan kehitämme tuotteita perus- ja soveltavan tutkimuksen tulosten ja raaka-aineiden kliinisen todetun tehon mukaan.

Tavoitteemme on kehittää innovatiivisia ja kliinisesti tehokkaita ihonhoitotuotteita, jotka pohjautuvat luonnollisiin aktiivisiin raaka-aineisiin; edistää luonnollisten raaka-aineiden ja ihon biokemian yhteensopivuuden tutkimusta; ja hyödyntää paikallisten maanviljelijöiden kanssa tehtävän yhteistyön kautta saatavia ainutlaatuisten kasveja ja niiden korkealaatuisia uutteita.

KANSAINVÄLINEN TIETEELLINEN KOLLEGIO

Olemme koonneet kansainvälisen, itsenäisen tieteellisen kollegion, johon kuuluu useita ansioituneita professoreita ja tutkijoita, ja tarkoituksenamme on tutkia luonnollisia aktiivisia ainesosia biokemian, farmakognosian (farmaseuttisen biologian) ja kliinisen dermatologian (ihotautiopin) avulla.

Tarkasteltuamme nykyisten tutkimusten tuloksia ja tutustuttuamme luonnollisista raaka-aineista käytävään viimeaikaiseen keskusteluun, teemme yhdessä suunnitelmia Kreikassa, ulkomaisissa yliopistoissa ja tutkimuslaitoksissa tehtävän perustutkimuksemme tulevaisuuden suunnasta. Tavoitteenamme on selvittää kasveista uutettujen pienten molekyylien mahdollisuuksia uusina, kosmetiikassa käytettävinä ainesosina.

Kehitämme ihonhoitotuotteita kahden tukijalan varassa: perus- ja soveltavan tutkimustuloksien perusteella ja toisaalta arvojemme mukaan, johon kiinteästi liittyy sitoumuksemme kreikkalaisiin yrtteihin. Lisäksi haluamme kehittää iho- ja ympäristöystävällisiä tuotteita, joiden raaka-aineiden luonnollisuusprosentti vaihtelee 80-99,80% välillä; välttää kemiallisten ainesosien, kuten muun muassa mineraaliöljyjen, silikonien, parabeenien, propyleeniglykolin, käyttöä.

tutkimus-kuva1

TUTKIMUS YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ

4-vuotinen tutkimusprojekti (huhtikuu 2010 – maaliskuu 2014)

500 luonnollista raaka-ainetta seulottu (Bio prospecting)

Tehokkaimpien ainesosien listaus/ 3600 uutetta kehitetty tehokkaimmista ainesosista (Chemodiversity)

Kaikki 3600 uutetta seulottu/ UV-suoja, antiagening-ominaisuudet, hyperpigmentaatio-ominaisuudet (Bio evaluation)

Tulosten arviointi (Bio automatics)

30 parhaan uutteen valikoiminen 3600 joukosta/ viiden parhaan jatkovalinta kaupalliseen käyttöön (kehittely – pitkälle viety testaus – käyttökelpoisuuden tutkiminen)

Loppuraportti koko projektista (jakelu)

* Lisätietoa AGROCOS-tutkimusprojektistamme löydät täältä

NATPROTEC

NATPROTEC on tutkimusprojekti, jonka tarkoituksena on kehittää innovatiivisia tuotteita, joiden raaka-aineet löytyvät eurooppalaisesta luonnosta, ja joiden valmistuksessa käytetään ympäristöystävällisiä menetelmiä ja teknologiaa. KORRES tekee yhteistyötä seitsemän tutkimuskeskuksen kanssa, ja 600 luonnollisen ainesosan kosmeettisia ominaisuuksia tutkitaan keskittyen erityisesti antiageing-, antioksidanttisiin ja auringolta suojaaviin vaikutuksiin.

KORRES TEKEE YHTEISTYÖTÄ SEITSEMÄN TUTKIMUSKESKUKSEN KANSSA:

University of Athens_KREIKKA
University of Geneva_SVEITSI
University of Innsbruck_ITÄVALTA
University of Reims Champagne-Ardenne_RANSKA
Rousslet Centifugation_RANSKA
Bionorica research GmbH_ITÄVALTA
CAMAG_SVEITSI

* Lisätietoa NATPROTEC-tutkimusprojektistamme löydät täältä

TUTKIMUS YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ

4-vuotinen tutkimusprojekti (helmikuu 2012- tammikuu 2016)

300 kasvilajiketta kerättynä

600 uutetta tuotettu

Kaikki 600 uutetta seulottu / uutteiden ihon suojaamis-, antiageing- ja hyperpigmentaatio- & fysikokemialliset ominaisuudet [Bio evaluation]

20 parhaan uutteen valitseminen 600 joukosta fytokemiallisen tutkimuksen avulla
[Chemodiversity]

20 parhaan uutteen valitseminen 600 joukosta / neljän parhaan jatkovalinta kaupalliseen käyttöön (kehittely – pitkälle viety testaus – käyttökelpoisuuden tutkiminen)

Loppuraportti koko projektista (jakelu)

Innovaatio

research_inovations_wild_rose_1250x625px

Villiruusu

KORRESin ensimmäinen ihonhoitotuote oli Wild Rose 24-hour –kosteusvoide, ja samalla se oli myös ensimmäinen luonnollinen pitkäkestoisen kosteutuksen antava tuote – ja se on edelleen yksi myydyimmistä KORRES-tuotteista ympäri maailmaa. Villiruusuöljy – suosittu raaka-aine jo KORRES-apteekin aikoina – on valittu kosteuttaviin ja kirkastaviin tuotteisiin. Villiruusuöljy sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka vähentää merkittävästi ryppyjä ja korjaa ihon värivirheitä. Lisäksi, villiruusuöljy sisältää runsaasti linoleenia ja linoleenihappoa, joilla on merkittäviä ihoa hoitavia, kosteuttavia ja pehmentäviä vaikutuksia.

yoghurt

Jogurtti

Ensimmäinen kosmetiikkatuote maailmanlaajuisesti, jossa käytettiin raaka-aineena syötävää jogurttia; aikansa suurin haaste oli saada jogurtin ’elävät’ hyötyvaikutukset säilöttyä stabiiliksi kosmetiikkatuotteeksi – se oli sekä tieteellinen että innovatiivinen saavutus.

research_inovations_black_pine_1250x625px

Mustamänty

ElastiLift-3DTM – innovatiivinen, 100% luonnollinen ihoa uudelleen rakentava ainesosayhdistelmä – on KORRESin uusin kauneusläpimurto; yhdistelmä luonnollisia uutteita, jotka ylivertaisilla ominaisuuksillaan parantavat elastiinin toimintakykyä, ja jopa kaksinkertaistavat epidermiksen solujen kimmoisuutta.

Neljä antiage-vaikutusta

1 3D UUDELLEENMUOTOILEVA & KIINTEYTTÄVÄ

2 VÄLITTÖMÄSTI KOHOTTAVA

3 RYPPYJÄ SILOTTAVA

4 KOSTEUTTAVA & KIRKASTAVA

tutkimus_kuva3

Tuotekehitys

Valitsemamme raaka-aineet

Kehitämme ihonhoitotuotteita kahden tukijalan varassa: perus- ja soveltavan tutkimustuloksien perusteella ja toisaalta arvojemme mukaan, johon kiinteästi liittyy sitoumuksemme kreikkalaisiin yrtteihin.

Lisäksi haluamme kehittää iho- ja ympäristöystävällisiä tuotteita, joiden raaka-aineiden luonnollisuusprosentti vaihtelee 80-99,80% välillä; välttää kemiallisten ainesosien, kuten muun muassa mineraaliöljyjen, silikonien, parabeenien, propyleeniglykolin, käyttöä.

Nämä ainesosat on korvattu luonnollisilla raaka-aineilla. Luonnolliset aktiiviset raaka-aineemme voidaan jakaa neljään perusryhmään.

LÄÄKINNÄLLISET YRTIT

Raaka-aineet, jotka tulevat perintönä apteekista/ kehäkukka, auringonhattu, kuisma, helokki.

KREIKKALAISET KASVIT

Kreikan olosuhteisiin sopeutuneet kasvit/ timjami, salvia, laakeripuu, oliivi, mastiha.

RUOKARAAKA-AINEET

Raaka-aineet, joiden ominaisuudet voidaan hyödyntää edistyksellisissä kosmetiikkatuotteissa/ jogurtti.

LUONNOLLISET AKTIIVISET AINESOSAT

Aktiiviset ainesosat, kuten luonnollinen antioksidantti jalokastanja, jonka teho on todistettu kliinisissä testeissä.

TARKEMPI SILMÄYS RAAKA-AINEISIIN, JOITA VÄLTÄMME

MINERAALIÖLJY/ PARAFIINI/ VASELIINI

Synteettiset öljyt syntyvät, kun raakaöljyä käsitellään kemiallisesti. Kosmetiikkatuotteissa ne tukkivat ihohuokosia, ja estävät ihon luonnollisia toimintoja.

SILIKONIT

Silikoneihin kuuluu laaja joukko erilaisia synteettisiä yhdisteitä, joita käytetään yleisesti kosmetiikkateollisuudessa niiden “silkkisen” tuntuisen, pehmeän koostumuksen ansiosta. Sen lisäksi, että silikoniyhdisteet tukkivat ihohuokosia, ne eivät myöskään ole ympäristöystävällisiä, koska ne eivät ole biohajoavia.

PARABEENIT

Tämä ryhmä yhdisteitä, joita käytetään säilöntäaineina, on yhä suuremassa määrin kiistanalainen. Liiallinen altistuminen parabeeneille [butyyli, metyyli, etyyli], etupäässä elintarvike-, lääke- ja kosmetiikkateollisuuden välityksellä, on johtanut herkistymiseen ja/tai jopa toksiseen tilaan.

PROPYLEENIGLYKOLI

Kasviuutteiden liuottimena yleisimmin käytettävä aine. Se on synteettinen ainesosa, joka on toistuvastI yhdistetty lukuisiin allergioihin.

ETANOLIAMIINIT

Ryhmä synteettisiä ainesosia, joita käytetään kosmeettisissa valmisteissa tuotteen pH-arvon sekä koostumuksen muuttamiseen. Etanoliamiinit on yhdistetty lukuisiin allergioihin ja ihoärsytyksiin.

PEG-YHDISTEET

Synteettisiä ainesosia, joita käytetään liuottimina ja stabilaattoreina, voivat olla myös vaahtoa muodostavia tai puhdistavia ainesosia. Useita PEG-yhdisteitä on liitetty ihoärsytyksiin. KORRESilla vältämme PEG-yhdisteitä aina kun se vain on mahdollista.

Raaka-aineet listattuna

Meille on tärkeää antaa tuotteistamme rehellistä ja asiakkaalle hyödyllistä tietoa. Luonnonkosmetiikan yhäti kasvavan suosion myötä useat kosmetiikkamerkit ovat muuttaneet linjaansa ”vihreämmäksi”. Monet brändit kertovat tuotteidensa olevan luonnonkosmetiikkaa huolimatta siitä, että luonnollisten raaka-aineiden käyttö saattaa olla hyvinkin vähäistä ja/ tai painottavat välttävänsä tiettyjä ainesosia, vaikka samalla käyttävät toisia, jotka saattavat olla jopa haitallisempia.

Luonnonkosmetiikan ympärillä on valtavasti erilaista tietoa – ja jopa väärinkäsityksiä – eikä tuotteen valitsemista tee yhtään helpommaksi vaikeasti tulkittavat ainesosalistat pakkausten kyljissä. Tästä johtuen KORRES on painattanut jokaisen tuotteensa pakkaukseen selkeän listan, josta näkee tuotteen luonnollisten raaka-aineiden osuuden prosentteina sekä yksityiskohtaisen listauksen tuotteen koostumuksesta niin yksinkertaisesti, että jokaisen on se helppo ymmärtää.

Tuotantotapamme

LAATUVAATIMUKSEMME

Laatu on meille tärkeä. Tuotteiden kehittely, valmistus ja pakkaaminen tavalla, joka ylittää määräystenmukaiset laatuvaatimukset, ohjaa jokaista tekemäämme päätöstä. Vaikkakin olemme ”vain” kosmetiikkabrändi, käytämme valmistusmenetelmiä, jotka sopivat lääketuotteille; ihonhoitotuotteidemme valmistus perustuu erittäin tiukkoihin standardeihin, usein jopa lääketeollisuutta tiukempiin. Periaatetta sovelletaan myös kaiken materiaalin käsittelyyn, kuten kuljetukseen, säilytykseen, raaka-aineiden sekä valmiiden tuotteiden laadun tarkistamisiin ja suojaamisiin koko tuotanto- ja jakeluprosessin ajan.

KORRESin GREEN GUARANTEE -sertifioidulla tehtaalla on myös Quality Management-sertifikaatti (ISO 9001:2008), COSMETICS GOOD MANUFACTURING PRACTICES (ISO 22716:2007)- , Natural and Organic Cosmetics (ECOCERT)- sekä ENVIRONMENTAL MANAGEMENT SYSTEM (ISO 14001:2004) -sertifioinnit.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enteriä hakeaksesi