tilaaminen ja toimitus

Tilauksia toimitetaan ainoastaan Suomen alueella

Voit tehdä tilauksen verkkokaupassa joko rekisteröidyttyäsi palvelun käyttäjäksi tai ilman rekisteröitymistä. Tehty tilaus on sitova.

Tilatut ja varastossa olevat tuotteet toimitetaan normaalisti 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Arkisin tehdyt tilaukset toimitetaan tavallisesti vuorokaudessa ja viikonloppuisin/pyhäpäivinä ensimmäisenä arkipäivänä.

Mikäli tilatun tuotteen osalta ilmenee toimitusvaikeuksia, asiakaspalvelumme ottaa yhteyttä.

Toimitustavaksi voit valita joko nouto Postista tai Smartpost -automaatista, Postin kotiinkuljetus tai voit noutaa tilauksesi Lönnrotinkadun KorresNoutomyymälästä (Lönnrotinkatu 43, 00180 Helsinki). Postipaketin ja Smartpost -automaatin toimituskulut ovat € 6,- tilauksen koosta riippumatta ja tilauksen noutaminen Lönnrotinkadulta ilman kuluja – luonnollisesti! Tilauksen arvon ollessa yli € 70,-, emme veloita toimituskuluja. Postin kotiinkuljetuksen toimituskulut ovat € 10,-tilauksen koosta riippumatta. Tilauksen arvon ollessa yli € 150,- emme veloita toimutuskuluja. Postin kotiinkuljetus toimitetaan vastaanottajalle kotiin suoraan. Muista ilmoittaa puhelinnumero, jotta voidaan sopia kuljetus sinulle sopivana kellonaikana.

Toimitetun tuotteen vastaanotto ja tarkistus. Vastaanotettuasi tuotteen sinulla on 7 vrk. aikaa ilmoittaa mahdollisista näkyvistä kuljetusvaurioista. 7 vrk:n jälkeen tehtyjä ilmoituksia kuljetusvaurioista ei hyväksytä. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme (info@korres.fi), jotta voimme sopia tarvittavista järjestelyistä.

Start typing and press Enter to search