fbpx

palautukset

Jos et jostain syystä haluakaan pitää tilaamiasi tuotteita, voit palauttaa ne 14 vuorokauden kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Tehtyä ja maksettua tilausta ei voi peruuttaa verkkokaupassa.

Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia ja alkuperäisessä myyntikunnossa. Pidätämme oikeuden olla hyväksymättä selvästi käytettyjä tai muuten myyntikelvottomia tuotteita.

Palauttaessasi tuotteita ota aina yhteyttä asiakaspalveluumme ([email protected]) jotta voimme sopia tarvittavista järjestelyistä. Tuote voidaan palauttaa maksutta joko postitse tai palauttamalla se KORRES Lönkka43 myymälään (Lönnrotinkatu 43, 00180 Helsinki).

Palveluntarjoaja maksaa palautettavan tuotteen postituskulut, mikäli palautettava tuote on mahdollista toimittaa normaalina postipakettina tai kirjeenä ja paketti tai kirje on lähetetty Suomesta Posti Group Oyj:n toimesta.

Maksusuoritus tuotteen palautuksen johdosta palautuu palveluntarjoajan ja Klarna Oy:n toimesta viimeistään 30 vuorokauden kuluessa tuotteen palautuksesta.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enteriä hakeaksesi