fbpx

palautukset

Jos et jostain syystä haluakaan pitää tilaamiasi tuotteita, voit palauttaa ne 14 vuorokauden kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Tehtyä ja maksettua tilausta ei voi peruuttaa verkkokaupassa.

Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia ja alkuperäisessä myyntikunnossa. Pidätämme oikeuden olla hyväksymättä selvästi käytettyjä tai muuten myyntikelvottomia tuotteita.

Palauttaessasi tuotteita ota aina yhteyttä asiakaspalveluumme (info@korres.fi) jotta voimme sopia tarvittavista järjestelyistä. Tuote voidaan palauttaa joko postitse tai palauttamalla se KORRES Lasipalatsin myymälään (Mannerheimintie 22-24, 00100 Helsinki).

Tuotteet voit palauttaa maksutta postitse tai KORRES Lasipalatsin myymälään. Palveluntarjoaja maksaa palautettavan tuotteen postituskulut, mikäli palautettava tuote on mahdollista toimittaa normaalina postipakettina tai kirjeenä ja paketti tai kirje on lähetetty Suomesta Posti Group Oyj:n toimesta.

Maksusuoritus tuotteen palautuksen johdosta palautuu palveluntarjoajan ja Klarna Oy:n toimesta viimeistään 30 vuorokauden kuluessa tuotteen palautuksesta.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enteriä hakeaksesi