fbpx

maksutavat

Verkkokaupassamme voit maksaa tilauksesi joustavasti ja valittavanasi on useita eri maksutapoja:

  • Maksa heti – korttimaksulla, verkkopankissa tai mobiilimaksulla
  • Maksa myöhemmin  – lasku
  • Pilko maksut – joustava tai kiinteä erämaksu

 

KORTTIMAKSU

Voit maksaa verkko-ostoksesi MasterCard, Visa ja Visa Electron -maksukorteilla, kun rekisteröit korttisi pankissasi verkkomaksukelpoiseksi. Huomioi, että kortillasi saattaa olla myös turvaraja verkko-ostoksia varten. Voit tarkistaa turvarajan ja muokata sitä verkkopankissasi tai pankkikonttorissasi. Korttimaksaminen verkkokaupassamme tapahtuu SSL-suojatulla maksulomakkeella. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme.

 

VERKKOMAKSU

Verkkomaksu on mahdollista Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, OP:n, POP Pankin, S-Pankin, Säästöpankkien ja Ålandsbankenin asiakkaille. Kun käytössäsi on oman pankkisi verkkopankkitunnukset ja olet maksamassa verkkokaupan ostoksiasi, siirryt kauppapaikkamme sivuilta hetkeksi verkkopankkiin ja maksat tilauksesi suoraan omalta tililtäsi. Maksutapahtuman näet verkkopankin tilitiedoista. Maksutietojen välitys sinun ja pankkisi välillä on turvallista, sillä maksutiedot suojataan SSL-salausmenetelmällä.

 

MOBIILIMAKSAMINEN

MobilePay

Myös MobilePay käy maksuvälineenä verkkokaupassa. Aktivoi verkkomaksaminen MobilePayssä ennen ensimmäistä verkkokauppaostostasi. Lue lisää MobilePayn sivulta >>

Apple Pay

iPhonen, iPadin tai Macin käyttäjät voivat maksaa verkko-ostoksensa myös Apple Pay:lla. Lue lisää Applen sivuilta >>

Pivo

Maksa ostokset Pivolla helposti ja nopeasti mobiilipuhelimellasi. Lataa Pivo puhelimeesi ja liitä maksukorttisi sovellukseen verkkopankkitunnuksillasi. Klikkaile ostokset ostoskoriin verkkokaupassa ja valitse kassalla maksutavaksi Pivo. Pivo on tarjolla sovelluskaupassa kaikkien pankkien asiakkaille. Lue lisää Pivosta >>

OP-siirto

OP:n asiakkaat voivat lisäksi maksaa verkko-ostoksensa Siirto-sovelluksella. valitse kassalla maksutavaksi Siirto, syötä puhelinnumerosi sille varattuun kenttään ja hyväksy maksu käyttämässäsi sovelluksessa. OP:n asiakkaat voivat ottaa Siirto-maksut käyttöön OP-mobiilissa ja Pivossa. Lue lisää OP:n sivuilta >>

 

COLLECTOR LASKU JA TILILUOTTO

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai tililuotolla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista. Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla ainakin laskussa mainittavan vähimmäissumman eräpäivään mennessä.

Laskun saadessasi voit maksaa koko summan kerralla taikka jakaa maksun pienempiin osiin enintään 36 kuukauden ajalle solmimalla tililuottosopimuksen. Laskulla on 30 päivää maksuaikaa. Laskusta peritään laskutusmaksu 3,95 euroa. Osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Collector Bank AB:n kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi.

Sinun tulee olla tilaushetkellä vähintään 18-vuotias, jotta voit maksaa Collector Laskulla tai Tililuotolla. Lisätietoa löydät sivulta https://www.collector.fi.

Saat myös täydelliset ehdot ja tiedot Collector laskusta ja tililuotosta seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

 

KLARNA LASKU JA ERÄMAKSU

Käytössämme on myös Klarna Oy:n tarjoama Klarna Lasku sekä Erämaksu, joiden ehdot löydät täältä. Huomaathan, että laskulla tai osamaksulla maksaminen edellyttää henkilötunnuksen ilmoittamista ja luottotietojen tarkistamista. Klarna tekee lakisääteisen luottotietojen tarkastuksen ennen päätöstä luoton myöntämisestä. Luottotiedot tarkastamalla Klarna saa tietoa kuluttajan taloudellisista edellytyksistä suoriutua maksusitoumuksesta valittujen luottoehtojen mukaisesti. Klarna päättää luoton myöntämisestä yksipuolisesti. Klarna vahvistaa luoton myöntämisen sallimalla asiakkaan ostotapahtuman tämän valitsemien ehtojen mukaisesti sekä lähettämällä asiakkaalle luottosopimuksen.

Mikäli Klarnan maksutapoja käytettäessä tilaus ei mene onnistuneesti läpi, olethan yhteydessä Klarnan asiakaspalveluun numerossa 09 – 425 99 771.

Lisätietoa löydät sivultat: www.klarna.fi

OTA YHTEYTTÄ

Jos sinulla on lisää kysyttävää verkko-ostosten maksamisesta, voit olla yhteydessä meihin:

puh: 09 74298881

info@korres.fi

Aloita kirjoittaminen ja paina Enteriä hakeaksesi