fbpx

maksutavat

Tuotteet maksetaan verkkokaupassa tilauksen yhteydessä verkkopankin kautta pankkitunnuksilla, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla.

Verkkokaupassamme voit maksaa kaikissa suomalaisissa verkkopankeissa, luottokorteilla, osammaksulla tai laskulla. Käytössämme on Klarna Checkout-palvelu, jonka kautta maksusi meille hoituu turvallisesti ja vaivattomasti; kannaltasi palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Lyhykäisyydessään näin:

1. Ostaja valitsee verkkokaupassa haluamansa tuotteet ostoskoriin ja maksaa tilauksen Klarnalla.

2. Verkkokauppias saa tiedon maksusta.

3. Verkkokauppias lähettää ostajan tilaaman tuotteen.

4. Verkkokauppias kuittaa Klarnalle tiedon toimituksesta hallintaliittymän kautta.

5. Klarna seuraa toimituksen kulkua, mikäli tilaus on lähetetty kirjattuna lähetyksenä (lähetyksen etenemistä voidaan seurata esim. Postin pakettitoimitus).

6. Kun ostaja on vastaanottanut ja tarkistanut tilauksen, Klarna välittää maksun verkkokauppiaalle automaattisesti. Mikäli tilaus on kunnossa, ostajan ei tarvitse tehdä siitä erillistä kuittausta Klarnalle. Mikäli tilaamasi tuotteet eivät tule perille tai lähetys ei vastaa tilaustasi, saat aina rahasi täysimääräisenä takaisin.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Klarna Oy (y-tunnus 2247127-6, yhteystiedot: Korkeavuorenkatu 34, 00130 Helsinki) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.  Katso lisätiedot: www.klarna.com

Aloita kirjoittaminen ja paina Enteriä hakeaksesi