fbpx

avoimet työpaikat

KORRES etsii uutta tiimiläistä ❤

(Julkaistu 25.11.2021)

Oletko myynti- ja asiakaspalveluhenkinen kauneudenalan osaaja (estenomi, kosmetologi, kosmetiikkaneuvoja)? Oletko aikaansaava, oma-aloitteinen ja motivoitunut, etkä pelkää tarttua haasteisiin?

Etsimme nyt KORREStiimiimme kokopäiväistä (40h/vko) äitiysloman sijaista (mahdollisesti myös pidempään työsuhteeseen). KORRES kauneusasiantuntijana työskentelet asiakaspalvelutehtävissä KORRESmyymälässä Helsingin keskustassa sekä myynninapuna brändin jälleenmyyntipisteillä. Työsi liittyy myös monipuolisesti verkkokaupan sekä maahantuonnin tehtäviin. Arvostamme sinulta joustavuutta, paineensietokykyä, positiivista ja tavoitehakuista työskentelytapaa sekä vahvaa kiinnostusta kosmetiikka-alaa kohtaan.

Tehtäviisi KORRES kauneusasiantuntijana kuuluu

 • asiakaspalvelu KORRESmyymälässä sekä myymälästä huolehtiminen
 • myynninapu KORRESin jälleenmyyntipisteillä
 • verkkokaupan ylläpito sekä tilausten pakkaaminen
 • maahantuonnin monipuoliset työtehtävät
 • mahdollisuus jälleenmyyjien koulutukseen sekä vierailuihin jälleenmyyjien luona (koko Suomi)

Odotamme sinulta

 • estenomin tai vastaavan alan koulutusta
 • vahvaa kokemusta kosmetiikan myyntityöstä
 • hyviä yhteistyötaitoja ja tiimityöskentelyä
 • sujuvaa englanninkielen taitoa (puhuttu ja kirjallinen)
 • sujuvaa Excelin, PowerPointin ja Wordin käyttöä (muut digitaidot katsotaan eduksi)
 • aiempi kokemus maahantuonnista katsotaan eduksi

Työskentely KORRES Finlandilla on hyvin monipuolista ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa osin työtehtäviisi omien kiinnostustesi ja vahvuuksiesi mukaan. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden omien ideoiden ja ajatusten toteuttamiseen sekä avoimen työilmapiirin. Innovatiivinen brändi, loistavat tuotteet sekä mukavat työkaverit ovat yrityksemme sielu. Tarjoamme sinulle kokopäiväisen työsuhteen äitiyslomansijaisuuteen (mahdollisesti myös pidempään). Työtehtäväsi pääsisit aloittamaan 03.01.2022 alkaen tai sovitusti.

Oletko mahdollisesti sinä etsimämme kauneusalan ammattilainen?

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus sekä CV:si palkkatoiveen kera osoitteeseen info@korres.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään ke 8.12.2021, jossa kerrot taustastasi sekä mitkä olisivat vahvuutesi KORREStiimin jäsenenä.

Lisätietoja tehtävästä saat: Kristiina Raunetsalo, puh. 040 0958 488

Via MK Oy, Lönnrotinkatu 43, 00180 Helsinki

kristiina@korres.fi

Tutustu lisää KORRESiin
KORRES on kreikkalainen kosmetiikkasarja, joka sai alkunsa Ateenan ensimmäisestä homeopaattisesta apteekista vuonna 1996. Sen perustivat kreikkalainen farmaseutti Giorgos Korres ja kemian insinööri Lena KORRES, jotka uskovat luonnon raaka-aineiden synnynnäiseen tehoon. Luonto toimiikin inspiraationa tieteellisille löydöille. KORRESin peruspilareita ovat Kreikka, luonto, apteekkiperintö, tiede ja estetiikka – se tarjoaa turvallisia, tehokkaita ja luonnollisia tuotteita, jotka tunnetaan ympäri maailman.

Facebook & Instagram: @korresfinland

Aloita kirjoittaminen ja paina Enteriä hakeaksesi

KORRES ONNENPYÖRÄ!

Pyöräytä KORRESin onnenpyörää ja voita upea palkinto! Yksi pyöräytys per sähköposti. Jokainen pyöräytys voittaa ❤
Pyöräytä
Ilmoittautumalla mukaan, liityt samalla KORRES-uutiskirjeen tilaajaksi ja saat tietoa uutuuksista, kanta-asiakaseduista ja ihonhoidosta sähköpostitse. Pidämme huolta tiedoistasi ja voit aina peruuttaa tilauksen. Hyväksyn Korresin tietosuojaehdot.