avoimet työpaikat

Oletko sinä KORREStiimin uusi kosmetiikkamyyjä?

Me KORRESilla etsimme tiimimme osa-aikaista kosmetiikkamyyjää KORRES Lasipalatsin lippulaivamyymäläämme, oletko mahdollisesti sinä etsimämme ammattilainen?

Oletko myyntihenkinen kauneudenalan osaaja (kosmetologi tai kosmetiikkaneuvoja), myyntityöstä ja kosmetiikasta motivoitunut henkilö? Olet tottunut työskentelemään kassan ja muiden ohjelmistojen kanssa. KORRES kosmetiikkamyyjänä työskentelet aika ajoin myös myynninapuna brändin jälleenmyyjien myyntipisteillä, joten olethan työssäsi oma-aloitteinen, motivoitunut ja tavoitehakuinen.

KORRES Lasipalatsissa meille tärkeintä on palvelu ja asiantuntemus. Toivommekin, että myyjänä saat asiakkaat tuntemaan olonsa tervetulleiksi ja tärkeiksi luomalla hyvän asiakaskokemuksen. Olethan siis helposti lähestyttävä ja palveluhenkinen.

Toivomme sinulta kauneudenalan koulutuksen lisäksi vahvaa kokemusta myyntityöstä, intoa saavuttaa asetetut tavoitteet sekä todellista tiimipelaajan luonnetta. Me KORRESilla haluamme tarjota sinulle inspiroivan työympäristön, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa. Monipuoliset työtehtävät huipputuotteiden parissa innostavat ja haastavat. Haluamme tarjota sinulle pitkäaikaisen työsuhteen, työtuntien määrä vaihtelee ajankohdasta riippuen noin 8-20h/ viikko.

 

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemus sekä CV osoitteeseen info@korres.fi mahdollisemman pian, kuitenkin viimeistään 19.09.2019 mennessä. Kirjoita aihe-riville “Työhakemus: Kosmetiikkamyyjä”.

Start typing and press Enter to search